IDDA

TJK at yarışı

kullanıcı(124) : şifre :   Üye Ol  Kayıp Şifre

 

HABERLER

Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusunu  LİDERTAY kazandıSafkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusunu LİDERTAY kazandı
Tarih : 17.09.2012 12:25  - Benzer Haberleri Göster

Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusu’nu  LİDERTAY kazandı
 
16 Eylül Pazar günü İstanbul Veliefendi Hipodromunda koşulan Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Koşusu’nu Semra Ulusoy’un safkanı LİDERTAY (Bozok-Nazlışan/Emael) günün başarılı jokeyi Halis Karataş ile kazandı. Son dört startında (G1) Niğbolu ile (G2) Plevne, Anadolu Tarım İşletmesi ve Sultansuyu Tarım İşletmesi Koşularını kazanarak bugün favori olarak katıldığı bu koşusundan da zaferle ayrılınca üst üste 5'inci birinciliğini alarak yarış kariyerindeki 13'üncü birinciliğine ulaştı. 
4 yaşlı Arap atlarının start aldığı çim pistteki 1900 metre mesafeli koşuyu (Açık -GR-2/DHÖ) KARAÜZÜM (Halid-Biriçimsu/Batyskaf) ikinci, SİYAHBULUT (Caş-Tigress Lass (US)/Wiking) üçüncü ve KASTAL (Özgünhan-Ebrucan/Birader) isimli safkan da dördüncü olarak tamamladı. Birincilik ikramiyesi 140.000 TL olan koşunun farkları Baş – 4 ½ boy – 4.5 boy şeklinde gerçekleşti. Kazanan LİDERTAY  için koşunun bitiriş derecesi ise 2.05.80 oldu.
 Koşuyu kazanan atın sahibi adına Mehmet Ulusoy'a kupayı, Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Başkanı Remazan Kaya verdi. Şeref tribününde düzenlenen kupa törenine, Türkiye Jokey Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri A. Hücum Tulgar ve Nusret Balkaroğlu, Safkan Arap Atı Yetiştiricileri ve Sahipleri Derneği Genel Sekreteri Şevket Yıldız, Derneği Muhasip Üyesi  Asuman Dizdar ve Derneğin Yönetim Kurulu Üyeleri Mikail Altın, Ahmet Kılıçcıoğlu ve Adil Turan da katıldı.
 

 


YORUMLAR

TJK HABERLER IDDAA HABERLERİ
TJK HABERLER IDDAA HABERLER


Copright (c) 2012

Hangisi yener Spor ve TJK istatistikleri
 SPOR VE AT YARISI HABERLERI

Batak Oyna Okey Oyna

İletişim